Main post image

Dobrodošli v #EC2021 družini!

22. februarja 2021

Dragi prijatelji festivala Europa Cantat!

Hvala za vašo prijavo in plačilo kotizacije! ❤️

Število prijav je preseglo vsa naša pričakovanja – prejeli smo prijave preko 2500 udeležencev iz 27 držav.

Počaščeni smo in veseli prav vsakega. Zavedamo se, da gre za veliko odgovornost in vse moči usmerjamo v varno izvedbo festivala.

Kakšni so naslednji koraki?

Mednarodna glasbena komisija bo v prihodnjem mesecu pregledala vse prijave in vas obvestila o izbiri. Pri tem bo upoštevala vaše tri predloge in organizacijske možnosti festivala. O izbiri boste obveščeni po elektronski pošti (na e-naslov nosilca prijave) predvidoma do konca marca.

V tem času bo organizacijska ekipa spremljala vse smernice ukrepov in usmerila vse moči v zagotovitev varnih in ustreznih pogojev za izvedbo vseh delov programa.

Trenutno smo v stiku z vsemi pristojnimi institucijami in si prizadevamo, da do konca meseca aprila od njih pridobimo potrditev za željeno obliko izvedbe festivala.

Vnaprej se vam zahvaljujemo za vašo potrpežljivost ❤️. Pričakujemo, da vas bomo v začetku maja lahko obvestili o plačilu festivalske vstopnice (2. račun) in hrane (zadnji rok za plačilo je 15. 5. 2021).
O vseh morebitnih spremembah vas bomo nemudoma obvestili.

Pomembne informacije za vse prijavljene:

Komaj čakamo, da se srečamo! Medtem nas spremljajte na spletnih družbenih omrežjih, v stik z nami lahko stopite preko e-maila, prav tako pa vas bo prijavni portal, preko katerega ste se prijavili na festival, spremljal vse do pričetka festivala.

Shranite si svoje uporabniško ime in geslo, preko katerega ste vstopali na prijavni portal.
Preko portala si lahko:

  • Ogledate in natisnete račun (pod zavihkom ”Payments >  My purchases”)
  • Pregledate status in višino prvega in drugega plačila
  • Prenesete račun za drugi del plačila (pričakovano v aprilu)
  • Vstopate v vašo prijavnico in vnesete spremembe določenih podatkov (pod zavihkom ”Home > Show the entire registration” lahko dostopate do prijavnega obrazca in ga delno posodobite, spremenite – ta možnost bo na voljo do vašega drugega plačila, oziroma najdlje do 15. maja 2021)
  • Ogledate in natisnete PDF povzetek vaše celotne prijave

O vsem dogajanju vas bomo sproti obveščali preko e-poštnega naslova prijavitelja.

Se vidimo julija v Ljubljani!
#singwithlove