Main post image

VABILO: Povezovanje in okoljska trajnost v kulturi

20. julija 2021

Vabimo vas, da se nam v živo pridružite na predavanju o združevanju dveh
pomembnih ciljev Združenih narodov trajnostnega razvoja z vašim profesionalnim delom v kulturi.

Veselimo se nastopa govorcev, ki bodo obravnavali dve glavni temi: povezovanje in okoljsko trajnost. S tem srečanjem vas želimo navdihniti, da odkrijete načine, kako s svojim delom postati vodja na tem področju in
kako spodbuditi druge, da ravnajo enako.

Udeležba je brezplačna, ker pa so mesta omejena, je potrebna registracija. Čimprej si zagotovite mesto in se registrirajte: shorturl.at/mpBSW

Kdaj? 22. julij: 14.30-16.30
Kje? Gledališka dvorana Akademije za gledališče, radio, film in televizijo (AGRFT)
Registracija: shorturl.at/mpBSW

Organizacija mednarodnih dogodkov med trenutno pandemijo ni preprosta naloga in ker skupaj prihajajo ljudje iz različnih držav z različnim razvojem pandemije, smo prosili vse, ki so neposredno vpeti v festivalsko dogajanje, da pred prihodom opravijo PCR test in uvedli nadzorovano samotestiranje vsaka dva dni za vse, ki so na festivalu dalj časa.

Če niste polno cepljeni ali uradno preboleli in niste neposredno vključeni v festivalsko dogajanje, vas vljudno prosimo, da opravite samotestiranje ali uradni hitri test pred prihodom.
Prijazno tudi naprošamo vse udeležence dogodka, cepljene, prebolele in ostale, da nosijo masko, kadar se nahajajo v zgradbi oziroma v gledališki dvorani.

Dogodek je del projekta SHIFT project, koordiniranega s strani European Music Council, delno pa ga financira Erasmus+. Evropska zborovska zveza je parter pri projektu in koordinira temo „povezovanje“.
Za kakršnakoli vprašanja, ali v primeru da ste se registrirali in se dogodka ne morete udeležiti, vas prosimo, da se obrnete na Sophie Dowden: sophie.dowden@europeanchoralassociation.org (v angleščini).

Veselimo se vašega obiska!
Javni sklad republike Slovenije za kulturne dejavnosti & Evropska zborovska zveza