Main post image

Spoznajte Turistično agencijo Palma, uradni festivalski partner

20. januarja 2021

Dragi vsi,

festival se približuje in na mestu je razmislek o vaših prenočitvah v Ljubljani v času festivala. Slovenija je majhna država, zato bo marsikdo med vami verjetno na festival prihajal dnevno, veliko pa vas je takšnih, ki boste poletni teden raje v celoti preživeli v Ljubljani.

Turistična agencija Palma je naš uradni festivalski partner, ki jim lahko zaupate vse v zvezi s prenočitvami. Postavili smo jim nekaj vprašanj.

1. Nam lahko poveste nekaj več o Turistični agenciji Palma, ki je hkrati tudi uradna agencija festivala Europa Cantat 2021 Ljubljana.

Palmovci smo že v 30. letu ustvarjanja potovalnih in počitniških doživetij, ki slovijo po kakovostni organizaciji počitniških in potovalnih aranžmajev. Smo pravi turistični in popotniški navdušenci, zasvojeni z barvitostjo sveta. Iz leta v leto se trudimo biti boljši in močnejši. Zvesta prijateljstva smo sklenili po celem svetu, nomadsko srce smo nahranili v najlepših kotičkih planeta.

Ponosni smo, da smo iz majhnega privatnega potovalnega podjetja s sedežem v Celju zrasli v enega najmočnejših samostojnih organizatorjev potovanj in počitnic v Sloveniji. Ustvarili smo prepoznaven in celovit potovalni servis z lastno, učinkovito in na vseh nivojih povezano svetovalno-organizacijsko mrežo, ki se razprostira po vsem svetu.

Ponosni smo, da danes med potniki in partnerji veljamo za zanesljivo in ugledno potovalno agencijo, ki vedno izpolni obljubljeno. Slovimo po kakovostnih doživetjih in odličnih organizatorjih in vodnikih oz. predstavnikih.

Udeležencem festivala ponujamo širok nabor storitev, od namestitev, prevozov do izletov.

Udeleženci si lahko izberejo nastanitev v željeni kategoriji, v ponudbi imamo tako hostle in domove za mlajše udeležence kot tudi hotele, za tiste, ki si želijo nekaj več obdobja.

Namestitve so na voljo v celotni Ljubljanski regiji, tako da si resnično vsak lahko izbere namestitev po svoji želji.

2. Ste uradni partner festivala Europa Cantat, zadolžen za namestitve udeležencev. Kaj ponujate?

Udeležencem festivala ponujamo širok nabor storitev, od namestitev, prevozov do izletov v najlepše kotičke naše Slovenije. Udeleženci si lahko izberejo nastanitev v željeni kategoriji, v ponudbi imamo tako hostle in domove za mlajše udeležence kot tudi hotele, za tiste, ki si želijo nekaj več obdobja. Namestitve so na voljo v celotni Ljubljanski regiji, tako da si resnično vsak lahko izbere namestitev po svoji želji.

Naj omenimo, da imamo tudi odlične posebne ponudbe za skupine, ki nas lahko kontaktirajo direktno na booking@ecljubljana2021.si .

3. Ljubljana je čudovita prestolnica. Katere znamenitosti priporočate za ogled?

V Ljubljani se najde nekaj za vsak okus. Zelena prestolnica, kot jo radi poimenujemo, resnično ponuja nekaj za vsakogar. Oglede Ljubljane na primer najrajši zaključimo na Ljubljanskem gradu, od koder se ponujajo najlepši razgledi ali pa jih popeljemo na vožnjo po Ljubljanici, da mesto doživijo še z druge perspektive.

4. Kaj pa izven Ljubljane? Vaši predlogi za enodnevni izlet?

Slovenija ponuja neskončno edinstvenih doživetij, naši top predlogi so:

Piran
  • Alpska Pravljica – obiščite alpski biser Bled ter bližnje Bohinjsko jezero v osrčju mogočnih gora ter zelenih gozdov
  • Postojnska jama – odkrivanje skrivnosti podzemlja je resnično doživetje, ki bi ga moral doživeti vsak obiskovalec Slovenije
  • Dolina Soče & rafting – edinstveno doživetje v dolini smaragdne reke Soče, popestreno adrenalinsko izkušnjo raftinga
  • Goriška Brda – Brda, poznana tudi kot Slovenska Toskana, so eden še dokaj neodkritih kotičkov Slovenije. Pravljični razgledi čez griče, odlično vino ter kulinarika, skupaj z gostoljubjem domačinov poskrbijo za popolno kombinacijo.
  • Ribji piknik na Slovenski obali – preživite sprošen sončen dan na krovu ladje ter zaplujte ob Slovenski obali

5. Bi udeležencem povedali še kaj?

Samo to, da so julija 2021 prisrčno vabljeni v Ljubljano, kjer bodo del resnično edinstvenega dogodka.