»Tehnična delavnica«, v kateri se boste seznanili z orodji in metodami spletnega učenja in pevskih vaj (e-učenje, pevske vaje v živo prek spleta)

Jim Daus Hjernøe (DK)

Kategorija: Repertoar/Didaktični pristop

V delavnici bo prikazano »poučevanje pevskih zborov prek spleta«. Delavnico bo vodil profesor Jim Daus Hjernøe, na kateri bo z vami delil svoje izkušnje s področja osnovne tehnologije (interneta, zvoka in slike), urejanja domačega ozadja (zeleno platno, Prezi) ter sinhronega in asinhronega poučevanja (možnosti s kratko zakasnitvijo, aplikacije itd.).

JIM DAUS HJERNØE (DK), profesor Ritmičnega zborovskega dirigiranja na Danski kraljevi akademiji za glasbo (RAMA), je vodja Zborovskega centra, ki deluje v sklopu RAMA in ki je v svetu znan kot vodilni evropski center za učenje ritmičnega zborovskega dirigiranja. Hjernøe se že vse od leta 2020 osredotoča na improvizacijsko glasovno umetnost, v sklopu katere je razvil tudi revolucionarno metodo, imenovano Inteligentni zbor, katerega ena glavnih prvin je “slikanje z glasom”. Inteligentni zbor zajema njegovo glasbeno filozofijo in koncept izobraževanja zborovodij, da ti zboristom dovolijo in jih spodbujajo k soodgovornosti do glasbenega ustvarjalnega procesa.

Jim Daus Hjernøe (DK)

Predavanje sofinancira program EU Ustvarjalna Evropa

This image has an empty alt attribute; its file name is eu.png
Nazaj na program PULSE