News IconPrijava

Komaj čakate odprtje prijav? Prijave se odprejo 15. decembra 2020.

Prijavni obrazec se bo odprl 15. decembra in bo odprt dva meseca: od 15. decembra 2020 do 15. februarja 2021. Vse dodatne informacije in navodila za prijavo bodo na voljo kmalu. Juhu, odštevamo!


Cene udeležbe so dosegljive TUKAJ.
Festivalski paketi so dosegljivi TUKAJ.

Covid-19

ALI BOSTE FESTIVAL, GLEDE NA TRENUTNO SITUACIJO, PRESTAVILI ZA ENO LETO?

Ne, festivala ne bomo prestavljali. Razlogov za to je več, med njimi prednjači dejstvo, da je festival največji dogodek predsedovanja Slovenije Evropski Uniji in hkrati največji kulturni dogodek ob 30-letnici obstoja samostojne države. Z vsemi partnerji in sofinancerji smo se odločili, da festival izpeljemo v zastavljenem časovnem okvirju.

Ostajamo pozitivni, ker – zakaj bi sploh razmišljali drugače? Zavedamo se trenutnih omejitev, situacije se ne da predvideti na dolgi rok, saj so spremembe praktično vsakodnevne. Prav zato še nimamo končnega odgovora, ali bomo festival lahko organizirali v zastavljenih okvirih ali samo delno.

Zagotavljamo vam, da imamo pripravljene različne scenarije, ki nam bodo pomagali pri odločitvi. V nobenem primeru pa ne predvidevamo prestavitve festivala na leto 2022, saj to zaradi več različnih dejavnikov ni mogoče.

KAKO BOSTE POSKRBELI ZA ZDRAVJE IN VARNOST UDELEŽENCEV?

V primeru kateregakoli scenarija bosta varnost in zdravje udeležencev na prvem mestu. Sledili bomo vsem smernicam in varnostnim napotkom pristojnih organov in institucij.

Že sedaj pa vemo, da bo veliko dogodkov (več od predvidenih) potekalo na prostem, kar v poletnem dnevu in večeru sploh ni tako slabo! 😊 Dobre izkušnje velikih poletnih prireditev v 2020 so nam za zgled in vlivajo optimizem, zato verjamemo, da bo situacija poleti 2021 podobna.

KAKO JE Z VRAČILOM DENARJA V PRIMERU ODPOVEDI?

Pomembno je poudariti, da udeleženci s prijavo v decembru (odprejo se 15. 12. 2020 in se zaprejo 15. 2. 2021) ničesar ne tvegajo. Pripravili smo namreč pravilnik o odpovedi v primeru Covid-19, ki omogoča brezskrbno prijavo in vračilo denarja (razen 20,00,-EUR administrativnih stroškov na osebo). Več o tem si preberite v Splošnih pogojih poslovanja, ki jih najdete TUKAJ.