WE-fi UNISONg

Z uporabo različnih glasbenih stilov Čopi brezčasno besedilo Magnificata poveže s sodobnim svetom. Ne glede na prepričanje lahko ljudi povezuje izražanje skozi glasbo. Podobno tudi Walkerjevo vznemirljivo delo Eter večnosti poveličuje razvoj brezžične povezave, ki sodobni svet povezuje v eno.

Repertoar (SSAA)

Ambrož Čopi (1973):
MAGNIFICAT (Lk 1,46b-55)

Dan Walker (19??):
THE ETHER OF INFINITY (Dan Walker)

Za sodelovanje na ateljeju bo obvezno originalno notno gradivo. Uporaba fotokopij ne bo dovoljena. Pripravljen bo cenovno ugoden ateljejski komplet partitur po izboru mentorice. Nakup bo možen šele po potrditvi sodelovanja v vašem izbranem ateljeju. Povezava do nakupa bo objavljena aprila 2021 tukaj.

Mentor

Lyn Williams (AU)

Lyn Williams (AU)
Lyn Williams AM je povsem predrugačila zborovsko krajino Avstralije, saj je uspešno ujela glasbeno in izrazno moč mladih glasov in jo prelila v svoje številne svetovno znane otroške in mladinske zbore. Zbori Gondwane, njena organizacija, postavlja moč mladih grl v srčiko svojega impresivnega in široko postavljenega umetniškega programa. Pred kratkim se je Marliya, zbor gondwanskih prvotnih prebivalcev, predstavil s predstavo Spinifex Gum, ki je požela odobravanje in pohvale krtitikov, in je zdaj kot politično provokativno, a zato nič manj spodbudno in umetniško zahtevno delo prisotno na vseh vidnejših umetniških odrih po Avstraliji. Zaradi svoje predanosti in prispevkov k umetniški krajini Avstralije je Lyn Williams prejemnica številnih priznanj, nagrad in pohval.