Skupaj tukaj in zdaj

Na tej delavnici bodo naša grla in srca dala vse od sebe, pa ne za kogakarkoli, temveč za našo mamo Zemljo. Začarale in povezale nas bodo balade o temnih hostah in oceanih, hkrati nas bodo silovite pop skladbe sveta opomnile, da zmoremo spreminjati svet na bolje. Prepustimo se neverjetni izkušnji, ki se bo zgodila ob soustvarjanju z naravo navdahnjenih zvočnih krajin. 

Mentorji

Tine Fris-Ronsfeld (DK)

Tine Fris-Ronsfeld (DK)
Tine Fris-Ronsfeld je danska pevka, na zborovski in vokalno-glasbeni sceni vsem dobro znana po svojem pevskem, skladateljskem in aranžerskem delu za večkrat nagrajeno eksperimentalno vokalno skupino Postyr, pa tudi po svojem delu kot pevka, aranžerka in pomožna vodja znanega pop zbora Vocal Line, s katerim je leta 2019 prejela prvo nagrado na zborovski Evroviziji.  
Tine Fris-Ronsfeld je diplomirala na danski Kraljevi akademiji za glasbo. Ima več kot 15 let izkušenj s poučevanjem vaj za prebijanje ledu ter petjem in nastopi na številnih svetovnih odrih. 

Christian Fris-Ronsfeld (DK)

Christian Fris-Ronsfeld (DK)
Christian Fris-Ronsfeld je umetniški vodja danskega dekliškega zbora Mariagerfjord Pigekor in vodja tamkajšnje glasbene šole, ki je ena najbolj prepoznavnih za sodobno glasbo v Evropi. Znotraj nje deluje 16 zborov, večinoma otroških in mladinskih sestavov. 
Christian je magistriral iz ritmičnega zborovodstva, jazz petja in intonacije na danski Kraljevi akademiji za glasbo in iz glasbene pedagogike na Univerzi za glasbo v Freiburgu. Pogosto ga vabijo k predavanju na festivalih in zborovskih dogodkih v Evropi in ZDA. Je član Odbora vokalnega festivala Aarhus.