I like to move it, move it!

Hej fantje (pred mutacijo)! 

Pridružite se nam v prepletanju petja in giba z različnimi ritmi in zvrstmi ter si zagotovite edinstveno glasbeno izkušnjo z obilo zabave. 

Mentor

Hirvo Surva (EE)

Hirvo Surva (EE)
Hirvo Surva je zborovsko dirigiranje študiral na glasbeni šoli Georg Ots v Talinu in na estonski Akademiji za glasbo in gledališče. Kot zborovodja je aktivno sodeloval na estonskih glasbenih festivalih in bil umetniški vodja dveh festivalov mladinskih zborov.  
Od leta 2001 je predsednik Zveze estonskih zborovskih dirigentov, od leta 2019 pa predseduje Estonski zborovski zvezi. V letih 2006 in 2010 je bil gostujoči profesor na Univerzi v Oregonu v ZDA. Od leta 2008 poučuje glasbeno vzgojo na Srednji glasbeni šoli v Talinu, prav tako na estonski Akademiji za glasbo in gledališče predava zborovsko dirigiranje.  
Sloves Hirva Surve seže v deveto vas: na dveh Mednarodnih zborovskih festivalih v Talinu je prejel nagrado za najboljšega dirigenta, leta 2003 je prejel nagrado zborovodja leta, leta 2004 častni znak mesta Rakvere, pa tudi častno priznanje mesta Talin. Leta 2014 so ga mediji imenovali za osebnost leta, estonska javna občila pa za glasbenika leta.